Vår teknologi

Hvorfor velge oss?

Vi tilbyr de mest effektive behandlingene på markedet, som nyeste i alle teknologiske utviklinger.

Kirurgi guidet med implantater

Vår bekymring er at du nyter beste nye tennene, bedre estetikk og funksjonalitet som mulig, med større sikkerhet i kortest mulig tid, og alt dette til en pris som er innenfor rekkevidde for enhver familie.

Vintersol, vi har en unik og forskjellig visjon: vi gjør en helhetlig tilnærming til ditt smil og en absolutt forpliktelse til utfallet av behandlingen av nye tenner. For dette, hvor de andre begynne, implantatet, for oss er det siste.

 • Større estetiske
 • Sikkerhet og presisjon
 • Komfort og mindre problemer for deg

Umiddelbar laste protese

Protese i umiddelbar er en ny behandling av implantat indikert for alle de menneskene som lider tap av, flere eller alle deler tannlege eller dem har veldig skadet.

I tillegg, og takket være digital teknologi som vi bruker i klinikken, gjennom Dental TAC 3D er vi kjøpedyktig gjøre en nøyaktig diagnose av pasientens munnen planlegging nøyaktige plasseringen av implantater.

Behandling består i å plassere antall implantater som nøyaktig pasienten. Det kan være både et implantat som en full bue. I tilfelle en full-bue kan være 4 eller 6 implantater som tjener som støtte for å plassere en protese.

Fast protesen plasseres er foreløpig, å sikre et riktig osseointegration av implantatet i benet. Etter fullført løpet av osseointegration, kan ca fra tredje måned, være siste fast protesen.

Intraoral 3D-skanner

Intraoral skannere kan du ta fullstendig digitale inntrykk av pasientens munnen. Dette forhindrer bruk av materialet i utskrift og andre ubehagelige komponenter for pasienten og en presis design av munnhulen. I Vintersol bruker vi 3Shape Trios 3.

Denne metoden uslåelig end-resultat uten å utsette pasienten tedium og noen ganger traumatisk.

TAC for X-ray 3D

Vi bruker 3D-skanner i siste generasjon med membran-beam teknologi (Cone Beam) og høy oppløsning, svært nyttig i patologi av kjebe, siden den identifiserer tre dimensjoner påvirket tenner (visdomstenner), cyster, Odontogenic svulster, neoplasms (svulster), blant andre patologi. Den høye kvaliteten på bildene, kan vurdere morfologi, mengden og kvaliteten på benet og foreta målinger nøyaktig flens alveolar i brede, lang og dybde. Helt bruke Vintersol CARESTREAM markedsleder 8100 3D-modellen.

Gjør det også mulig for å avgjøre om maxillary sinus heis eller bein pode er nødvendig. Lar deg velge størrelse og modellen av implantatet og optimalisere deres plassering. Kort sagt, kan redusere disse risikoene kirurgisk for pasienten. Det kan også være i Endodontics, kjeveortopedi og andre spesialiteter.

Plasma rik blodplater

En av de nyeste medisinske nyvinningene i verden, har vært oppdagelsen av plasma beriket på ulike medisinske områder, som en stormakt regenererende og helbredelse av ulike vev. For eksempel ble den brukt med stor suksess i berømte taler som de har vært knærne av kong Juan Carlos jeg, samt ulike skader LED blant annet av våre tennisspilleren Rafael Nadal, spillere av FC. Barcelona.  Bruken har i dag blitt vanlig og nødvendig i toppidrettsutøvere utvinne

I Vintersol klinikk spesialiserer vi i bruk av cellen plasma i tannbehandling. Bruker hovedsakelig dem i plasseringen av alle typer implantater og hos pasienter med lav bein, de trenger å regenerere bein og tyggis for å plassere vev av implantater.

Oral Laser

Inkorporering av ny teknologi er en Vintersol veddemål å gi kundene best omfattende omsorg. Av denne grunn innarbeide vi bare en tannlege Laser, som tillater behandling 100 per 100 biologiske, mange fordeler på grunn av sin presisjon

Det er en 100 prosent biologisk behandling siden sin operasjon utføres lys, lyset til en bestemt frekvens. Laseren handling er selektiv og rettidig, slik at den har evnen til å skille mellom infiserte vev og sunt vev, generere en høy effekt desinfeksjon eller biostimuláció samtidig i området der den brukes.

Laser applikasjoner i Odontologi:

 • Incisions og minimal invasiv kirurgi
 • Desinfeksjon i rotfylling
 • Tannbleking
 • Biostimuláció
 • Modulering av betennelse
 • Koagulering
 • Desinfeksjon av skallfasetter og lommer
 • Tann følsomhet