tannimplantater

Hva er et Tannimplantat?

Implantater dental erstattet tap av ett eller flere tenner mangler eller mistet for noen grunn. Det er en sikker og varig løsning.

Foreløpig implantater er produsert i ren titanium og fungere som en erstatning for roten av tannen. Når implantater de integrert med bein, de vil gi støtte til nye proteser eller kroner knyttet til dem, gir inntrykk av en naturlig tann.

Hvorfor burde vi gjøre oss et implantat?

 Estetikk

Det er den mest estetiske løsningen som erstatning for tap av tenner. Det vil forbedre utseendet og forynge bildet.

Sikkerhet

Behandlinger med implantater har suksess priser høyere enn noen andre teknikk dental restaurering.

Livskvalitet

Innlemme en stabilitet og følelsen identisk tennene naturlig, som gir spise, smile og snakke uten bekymring.

Helse

Du vil unngå bivirkninger forårsaket av ikke-utskifting av fraværende tann

 

Hva er den umiddelbare implantologi?

En umiddelbar er en ny behandling av implantat indikert for alle de menneskene som lider tap av, flere eller alle deler tannlege eller dem har veldig skadet.

I tillegg, og takket være digital teknologi som vi bruker i klinikken, gjennom Dental TAC 3D er vi kjøpedyktig gjøre en nøyaktig diagnose av pasientens munnen planlegging nøyaktige plasseringen av implantater.

Behandling består i å plassere antall implantater som nøyaktig pasienten. Det kan være både et implantat som en full bue. I tilfelle en full-bue kan være 4 eller 6 implantater som tjener som støtte for å plassere en protese.

De er mange fordeler med umiddelbar lasting behandling for pasienter. Blant dem, for eksempel løst muligheten for stadig sin provisoriske protese uten irriterende flyttbare protesen, som også forenkler tilpasning – gradvis – definitive protesen.

På denne måten kan pasienten gjenopprette funksjonaliteten til tennene, spesielt fra synspunkt av masticatory samt forbedre deres phonation og dens estetikk.

Fordelene med implantater umiddelbar

  • Komfort: Foreløpig protesen er gjordt på samme dag som implantater, så du kan se nye tenner og smil fra første dag.
  • Livskvalitet: Når legger du definitive protesen, kan spise, smil, snakke… med totalt normalitet og uten noen melding du har en protese.
  • Sjelefred: vanligvis ikke nødvendig bein grafts, siden to av implantater plasseres tilbøyelig, som sikrer en trygg og stabil forankring i alle tilfeller.
  • Lønnsomhet: Samme resultat som hvis du realizases mangfold av implantatet personlige, til en mye lavere kostnad og mye mer behagelig for pasienten.