Protetikk CAD / CAM

Hva er protese CAD/CAM?

Vi er pionerer i å introdusere den digitale revolusjonen for dental sektor tillater oss å tilby pasienter behandling mer effektiv og raskere forhåndsvisning sluttresultatet og forbedre pasientens opplevelse.

 

100% digital arbeidsmetode består av å gjøre en diagnose og planlegging av behandlinger ved hjelp av en sofistikert programvare og CAD-CAM teknologi for design og produksjon av tennene permanent.

 

Raskere pasienten og mer presist ved å ikke bruke skuffer eller modeller i gips eller gips.

Større sikkerhet på grunn micrometric justering av design og digital arbeidsflyt produserer.

Større tillit i behandling på grunn av tidligere planlegging av datamaskinen.

Reduksjon av ventetid av digitale integrasjon laboratorier.

Klarhet for pasienten makt til å visualisere i 3D det endelige resultatet av behandlingen.

Våre digitale verktøy gir en stikkontakt visninger, en planlegging og en evaluering av effektiv og nøyaktig behandling, og muliggjør kommunikasjon mellom fagfolk som er involvert i behandlingen og pasienten.

 

CAD/CAM tillater oss å tilby produksjon av digitale studie modeller, tilpasset design av enheter og siste enheter ved hjelp av rask produksjonsutstyr.

 

Design- og digitale apparater kan nyte mange fordeler i kostnadsreduksjon, økt presisjon, jevn kvalitet og et bredere spekter av apparatet.

Takket være kombinasjonen av raskere produksjon ganger og attraktive priser som kan oppnås med CAD/CAM, er tradisjonelle metoder for planlegging, analyse og produksjon av enheter som krever mye arbeidskraft stadig mindre konkurransedyktige.

CAD/CAM på kjeveortopedi gir oss muligheten til å åpne oss til epoken av digitale kjeveortopedi. Delta i verden av Orthodontics i fremtiden.