Periodonti

Hva er en higiene behandling?

Spesialitet av odontologi som studerer forebygging og behandling av sykdommer relatert til vev som støtter tennene kalles prosthodontics. Noen av de mest kjente periodontal sykdommen er gingivitt og periodontitt.

Blant ledende globale fører til tap av tenner periodontitt er nettopp. Det anslås at 75% av verdens befolkning lider av det. Det er en bakteriell sykdom som direkte påvirker tannkjøttet og bein som støtter tennene. De første symptomene som representerer at det lider periodontitt er rødhet i tannkjøttet, betennelse og blødning av det samme, konvolutt under penselen. Andre mer alvorlige symptomer er mobiliteten til tennene med lavkonjunktur i tannkjøttet og, i noen tilfeller, dårlig ånde.

I tillegg til manglende tannhygiene, periodondititis kan være forårsaket eller være knyttet til andre sykdommer eller tilstander som, for eksempel diabetes, hjerteinfarkt, premature fødsler og lungebetennelse. For å bekjempe sykdommen, er det nødvendig å eliminere bakterier som forårsaker den. Dermed progresjon av sykdommen og noen ganger stopper, kan du hente mistet benet.